OM OSS

OSLOVINDTUNELLFLYGING

FULL POWER COACHING AS

"Oslo Vindtunellflyging vil lede vindtunellbransjen inn i en ny fremtid og skape et større miljø for en fantastisk fritidsaktivitet."

VÅR HISTORIE

historyBOOK_blå-bakgrunnArtboard_1.png

Rebel Fly Productions enk. ble opprettet av Sondre Tømmervold i 2013. Det var Sondre Tømmervold og Fredrik Lerbakken sitt fallskjermlag Rebel Fly Freefly Team som var starten på dette eventyret. Siden 2013 har laget fått flere og flere medlemmer, og stor suksess på Norgesmesterskap med gull flere år på rad.

Sondre ble i tillegg rekruttert til landslaget Blue Pelican, som er norges landslag i grenen VFS i 2014. (Vertical formation skydiving) Deres beste rangering er andreplass i EM og femteplass i VM. Etter kort tid på landslag begynte Sondre å undervise andre fallskjermhoppere i frittfallteknikker, både fra fly og i vindtunell.

Etter snart 5 år med enkeltmannsforetak og en overgang fra video- og fotografvirksomhet til undervisning blir Rebel Fly Productions til Full Power Coaching AS i januar 2018. Oslo Vindtunellflyging er vårt markedsføringsnavn. 

I fallskjermsporten har vi nemlig tandemhopp dersom man vil prøve det, og fallskjermkurs dersom man vil begynne med det. Vindtunell har bare opplevelser for å prøve det, og man har måttet være fallskjermhopper eller drevet av sterkt eget initiativ for å fly vindtunell som hobby.

Det var en høstkveld i 2017 at en mann ga inspirasjon til det som skulle bli ideen om et grunnkurs i vindtunell. Rune Skogsletten hadde flydd snart 10-15 timer med Sondre, og Derek Broughton (landslagssjef og kapetein på VFS landslaget). 

Tilfeldighetene hadde det til at Sondre var på jobb som vindtunellinstruktør den gangen Rune kom innom med familien. Han ble hekta fra første minutt, og er en av de få "rene" proflygerne som har klart å komme i gang på eget initiativ og uten mye veiledning om hva dette var. 

Oslo Vindtunellflyging har med 5 års grunnlag og ett års utvikling laget et grunnkurs spesialisert for folk uten bakgrunn fra fallskjerm. Vi mottar god kritikk og ros for idé og konsept. Vi gleder oss til å utvikle sporten og ser frem til hva fremtiden kan bringe!

VÅR FREMGANGSMÅTE

Tilpasset opplæring

Alle mennesker har forskjellig grunnlag for læring. Noen er i bedre fysisk form, andre har bedre forståelse, eller kordinasjon. Vi synes det er ekstremt viktig at oppgaver og fremgangsmåte blir tilpasset den enkelte flygeren og jobber for å alltid finne den beste og raskeste veien for deg, ut ifra dine mål og ønsker.

Motivasjon

Mennesker som har et dypt ønske om å forbedre seg har større sannsynlighet for å klare det. Å holde seg motivert er viktig. Vi skjønner viktigheten av det og jobber stadig med å motivere og engasjere deg som elev og selvstendig flyger.

Utfordring

Å gjøre det samme igjen og igjen kan være utmattende og kjedelig, og det leder ofte til at man gir opp med slike oppgaver. Det å rutinemessig gjøre nye og stimulerende oppgaver derimot, holder deg engasjert og hjelper deg å lære. Vi vet hva som funker, men prøver samtidig, hver dag, å finne på nye måter å lære bort på. Vi gjør vårt beste for at treningen din har riktig vanskelighetsgrad og alltid utfordrer deg.

powerArtboard 1.png
starArtboard 1.png

Oslo Vindtunellflyging sin hovedtrener Sondre Tømmervold har 10 års erfaring fra fallskjerm og 6 års erfaring med vindtunell. Han har vært aktiv på fallskjermlandslaget i 4 år, med ambisjoner om å fortsette i minst 6 år til. Hans drøm er at vindtunellflyging blir OL-gren, der han har ambisjoner om å konkurrere mot verdenseliten.

VÅR ERFARING

eyeArtboard 1.png

Oslo Vindtunellflyging vil lede vindtunellbransjen inn i en ny fremtid og skape et større miljø for en fantastisk fritidsaktivitet. Vi ønsker å bygge en plattform for utvikling utover de som hopper fallskjerm og bruker vindtunellen som et verktøy. Vi ønsker at vindtunellflyging skal bli en populær folkesport. Starten er å holde rimelige nybegynnerkurs, og skape en sosial arena. Vi vil ha deg med!

VÅR VISJON

VÅRE VERDIER

Våre verdier er bygget på våre solide fundamenter ved vår måte å undervise på. Verdiene våre reflekterer hvem vi er, hvordan vi opererer!

Lidenskapelige:

Vi gir det lille ekstra. Vi gir våre elever de verktøy de trenger får å nå sitt drømmemål, og deler frustrasjon og glede!

Profesjonelle:

Vi gjennomfører undervisningen i det fulle og det hele, med presisjon og faglig tyngde.

Ustoppelige:
THINK_outside_the_box_Artboard 1.png

Vi gjør selv det umulige mulig hos oss. Vi ser ingen grenser, og ser boksen fra utsiden.