Frihetsfølelse

Frihetsfølelesen mange av de som går fallskjermkurs leter etter kan like godt være gjemt i vindtunellflygingens vidunderlige verden. Fri fra hverdagens mas kan man oppfylle menneskets største drøm. Fra tidenes morgen har vi vandret med øynene festet på himmelen, sett fugler ta til vingene og i samlet flokk suse gjennom lufta, kaste seg ut fra trær, stup, og sveve på varme vinder. 
 

Når vi i Full Popwer Coaching snakker om frihetsfølelse så er det å følelsen. , og for mange er det den store drømmen om å fly som lokker folk. Noen tar på seg fallskjerm for å kjenne på denne følelsen, men fler og fler har den siste tiden fått øynene opp for vindtunell! Vindtunell er en voksende sport som lar deg oppleve frittfall i trygge og kontrollerte omgivelser. 

Våre instruktører tar deg med helt fra nybegynnernivå, uten krav til tidligere kunnskap, og inn på veien videre. Det eneste som stopper deg er hvor langt du ønsker å nå! Vi har gjennom 10 år kjent på frihetsfølelsen man får med tradisjonell fallskjermhoppingy, og har 6 år erfaring med vindtunell der vi har trent alt fra barn som leker i vinden, helt til landslag i Sverige og Nederland. Felles for alle er at hver og en leter etter frihetsfølelsen, på et eller annet nivå.

Ved å trene på fritt fall i vindtunell har man en stor fordel både sikkerhetsmessig og økonomisk, dersom man ønsker å oppleve fritt fall fra fly. Vil du begynne med fallskjerm er vindtunell det beste grunnlaget og treningsarenaen du kan ha. 

Mange fallskjermhoppere bruker fritt fall trening i vindtunell som læringsverktøy da det rent teknisk er nesten helt det samme som fritt fall fra fly. Noen forskjeller fra vanlig fallskjermhopping er at man ved innendørs fallskjermhopping og fritt fall ikke trenger å være hemmet av seletøyet en fallskjermhopper må ha på seg. Man trenger heller ikke å bekymre seg for tiden på samme måte. Et fritt fall fra fly er tidsbegrenset, men innendørs fritt fall er bare begrenset av hvor mye du orker å fly.